Endermar són els encarregats d’aprovisionar-nos amb els àpats de la casa, cuinats a diari i regenerats al propi menjador de l’escola. El nostre equip de monitors i monitores pretén donar resposta a les dues realitats del menjador: alimentar-se bé i relacionar-se al pati.

 
Alimentar-se

Alimentar-se

 Que significa menjar responent a la necessitat d’aportació de nutrició que el nen o nena necessita, i no menjar qualsevol cosa, sinó menjar salut, menjar cultura i menjar convivència.

Descansar i Esplaiar-se

Descansar i Esplaiar-se

 És a dir, trobar l’equilibri entre la necessitat de ruptura lúdica enfront de l’esforç intel·lectual fet al matí i la necessitat de relaxació, pau i bona predisposició vers el treball intel·lectual de la tarda.

Aprendre

Aprendre

 Les hores del migdia són un espai d’aprenentatge, d’educació de la vida quotidiana i de les pautes de convivència social, en el qual es poden assolir coneixements, practicar hàbits i habilitats i desenvolupar actituds i valors.

El menjador és un espai de convivència; per tant requereix que es respectin un mínim de normes i s’adquireixin uns bons hàbits per afavorir el seu bon funcionament.