THAO, salut i esport

El programa THAO de salut infantil és un programa implementat l’any 2012 en diferents comunitats autònomes per a alumnat d’Infantil i Primària i el seu objectiu principal és la prevenció de l’obesitat infantil.

Nosaltres participem activament com a escola promovent entre l’alumnat i les seves famílies hàbits saludables pel que fa principalment a l’alimentació i l’activitat física regular. En aquest espai podreu veure una petita mostra de les activitats relacionades amb aquest projecte i, en general, amb la promoció de la salut a l’escola.

Participem a totes les propostes lúdiques-culturals-esportives que el nostre consell ens proposa i som, en aquests moments, la segona escola de la ciutat en nombre de participants i d’equips. L’any passat un total de 182 alumnes van participar en els esports extraescolars, el que suposa un 23.5% del nostre alumnat, distribuïts en equips de futbol, voleibol, bàsquet i JIE (jocs de iniciació esportiva), i amb representació d’alumnat de P-3 fins a 4rt d’ESO. També vam comptar amb el treball d’un grup de 47 alumnes de dansa i hip-hop.

Altres projectes